Laatste Nieuws

Uitvaartverzekeringen

Wie een persoonlijke invulling geeft aan het leven, wil dat ook bij zijn afscheid. U wilt zelf uw uitvaart invullen, volgens uw persoonlijke wensen, in uw eigen stijl. Bent u al verzekerd voor de hoge kosten van een begrafenis of crematie? Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig al rond de € 6.000. Deze kosten zullen in de toekomst alleen maar stijgen. En wat dacht u van de grafrechten en onderhoud van het graf. Dat beloopt in Zoetermeer al zo'n € 4.000. Den Haag en omgeving zit ook al rond de € 3.000 à € 3.500.
Een grafsteen of grafmonument beloopt, afhankelijk van persoonlijke wensen, ook al gauw zo'n € 2.500. Alles bij elkaar zit je al gauw aan de € 10.000 à € 12.500.

U wilt uw partner, kinderen of andere dierbaren niet onverzorgd achterlaten. Want naast deze kosten krijgen nabestaanden ook te maken met het regelwerk rondom een uitvaart. Zaken die u hen wilt besparen op een toch al emotioneel moment.
En laten we ons hoofd niet in het zand steken, dood gaan we allemaal.
De vraag is alleen wanneer.

Regel uw financiële toekomst (maar vooral die van uw nabestaanden) daarom nu!

Hieronder vindt u de maatschappijen waarvan wij vinden dat u daar met een gerust hart de uitvaartverzekering rechtstreeks kunt sluiten. Goede, betrouwbare partners die wij van harte kunnen aanbevelen.

Klaverblad uitvaartverzekeringen DELA
Yarden uitvaart verzekeringen. Monuta
Webdesign door Let's build IT