Laatste Nieuws

TAXATIE

Wij zijn u graag behulpzaam bij het verkrijgen van een taxatierapport. Dat is immers bij een hypotheekaanvraag vereist. Maar ook voor bepaalde juridische zaken kan de taxatie van uw woning noodzakelijk zijn. Denk maar aan boedelscheiding en fiscale zaken zoals successierechten.

Binnen 5 werkdagen ontvangt u het taxatierapport. Alle taxateurs zijn beëdigd en aangesloten bij een brancheorganisatie (LMV, NVM, VBO). Onze taxateurs kennen de plaatselijke marktomstandigheden. Daardoor accepteren alle geldverstrekkers het taxatierapport.

Het taxatierapport wordt opgemaakt naar het model woonruimte financiering november 2002. U ontvangt het ingebonden, in drievoud, voorzien van de kadastrale legger en kaart..

U kunt, ongeacht waar u uw hypotheek regelt, hier online een taxatie opdracht doorgeven.

Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Of door ons een goedkopere makelaar laten regelen voor de aan- of verkoop van uw woning? Ook dat kan, klik dan hier en vul het formulier in.

Vergeet vooral uw telefoonnummer niet te vermelden. Er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomenWebdesign door Let's build IT